Az ABACUS–AUDIT Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalat a könyvvizsgáló és tanácsadó piacon.
Társaságunk 1997-ben alakult és elsősorban gazdasági-, adó-, jogi tanácsadási és könyvviteli szolgáltatások mentén fejlődött.
2000-től tevékenységünket könyvvizsgálattal, vagyonértékelési tevékenység végzésével bővítettük és napjainkra ez már társaságunk egyik legjelentősebb profiljává nőtte ki magát.
Ügyfeleink között található multinacionális cég, elsősorban középvállalatok, az üzleti és a non-profit szféra területéről.
Partnereink a könyvvitel és a könyvvizsgálat melletti komplex gazdasági, adó és vagyongazdálkodási tanácsadási szolgáltatásunkat értékelik a leginkább.

Magasan kvalifikált nyelveket beszélő szakembergárdánk már komoly presztízst vívott ki magának partnereink körében.

A társaságunk elsődleges célja, hogy a könyvvizsgálói, adó-tanácsadási és vagyongazdálkodási, cégértékelési, átvilágítási tevékenységeink során szerzett nagyarányú tapasztalatunkat a fizetésképtelenségi eljárásokban (végelszámolás, csőd, felszámolás) kamatoztatni tudjuk.

Eddigi szakmai tapasztalataink alapján jelentős helyzeti előnyre tettünk szert a fizetésképtelenségi eljárások alá vont cégek vagyoni elemeinek fellelésében, meghatározásában, ami nagyban hozzájárul a hitelezői igények kiegyenlítéséhez.

Számviteli joomla weboldal készítés
Minden jog fenntartva.